Gå til hovedindhold

Vælg den rette varmeforsyning

Oliefyret er ved at være historie, og flere vælger naturgassen fra. Der er mange muligheder, og det er vigtigt at vælge et varmeanlæg, der passer til huset.

Skal du have et nyt varmeanlæg, er det en god idé at undersøge hvilken opvarmningsform, der passer til dit hus.

Valg af varmeanlæg har ikke kun betydning for, hvad det koster at opvarme dit hus, og hvor meget CO2 du udleder. Det har også betydning for husets værdi. Flere og flere huskøbere og ejendomsmæglere har fokus på husets energimærke. Udskifter du fx et olie- eller gasfyr med en varmepumpe, kan du i mange tilfælde flytte husets energimærke to niveauer. En varmepumpe kan således være en billig måde at forbedre husets energimærke på, og øge dets værdi.

Flere områder vil få fjernvarme

Udbredelsen af fjernvarme til flere områder fortsætter i de kommende år. Fokus har hidtil været på områder med store byggerier. Men en ændring af lovgivningen fra nytår 2021, kan Lyngby-Taarbæk Kommune nu tilbyde fjernvarme til flere områder.

Kommunen og Vestforbrænding, som er leverandør af fjernvarme i kommunen, arbejder derfor på en plan for hvilke områder, der vil blive tilbudt fjernvarme i de kommende år. På kortet kan du se, hvilke områder, der er forsynet med naturgas og fjernvarme, samt hvor der pt. arbejdes på, at kunne tilbydes fjernvarme.

Udbygningen af fjernvarmenettet er en del af kommunens plan for at udfase fossile brændsler og mindske CO2-udslippet.

Få mere information

SparEnergi.dk, tlf. 3115 9000 – info@sparenergi.dk

Gratis og uvildig rådgivning om udskiftning af fyr. Læs mere om forskellige opvarmningsformer, energimærkning, elforbrug og tilskud på www.sparenergi.dk

Vestforbrænding, tlf. 44 85 7000 – vestfor@vestfor.dk

Vil du vide mere om mulighederne for at få fjernvarme, kontakt Vestforbrænding.