Gå til hovedindhold

Vision for bæredygtighedsstrategien

Bæredygtig omstilling kræver politisk lederskab. Kommunen vil gå forrest og vise den bæredygtige vej i kommunens drift, planer og beslutninger.

Igennem involvering og aktiv deltagelse vil kommunen understøtte et fælles ejerskab, så borgerne, erhverv, foreningsliv og kommune i fællesskab kan arbejde for strategiens mål. Kommunen har også en vigtig opgave i at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at agere bæredygtigt og træffe bæredygtige valg. Lyngby-Taarbæk er en grøn og ressourcestærk vidensby, og kommunen vil understøtte, at der udvikles nye partnerskaber og fællesskaber, der går på tværs af borgere, virksomheder, organisationer og vidensinstitutioner. Samarbejdet kan bidrage til innovative løsninger, vidensdeling og bæredygtige jobmuligheder i kommunen. Den bæredygtige omstilling er en fælles opgave.

Vision for Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune vil gå foran i den bæredygtige omstilling i fællesskab med alle, så vi kan leve og handle med omtanke for vores fælles ressourcer.

Spor A og B
Udsnit af illustrationen "sammen om et bæredygtigt Lyngby-Taarbæk"

Vision for lokal bæredygtighed

Bæredygtige omstilling kræver politisk lederskab. Kommunen vil gå forrest og vise den bæredygtige vej i kommunens drift, planer og beslutninger. Igennem involvering og aktiv deltagelse vil kommunen understøtte et fælles ejerskab, så borgere, erhverv, foreningsliv og kommune i fællesskab kan arbejde for strategiens mål.

Kommunen har også en vigtig opgave i at gøre det nemt og tilgængeligt for alle at agere bæredygtigt og træffe bæredygtige valg.  

Lyngby-Taarbæk er en grøn og ressourcestærk vidensby, og kommunen vil understøtte, at der udvikles nye partnerskaber og fællesskaber, der går på tværs af borgere, virksomheder, organisationer og vidensinstitutioner. Samarbejdet kan bidrage til innovative løsninger, vidensdeling og bæredygtige jobmuligheder i kommunen. Det bæredygtige er en fælles opgave.

Det grønne Lyngby-Taarbæk, illustration af Anne-Marie Krogh
Det grønne Lyngby-Taarbæk, illustration af Anne-Marie Krogh