Gå til hovedindhold
Nyhed

Udvalget har været i dialog med politikerne om kommunens kommende vision

Efter et intenst dags seminar i bæredygtighedsvisionens tegn, har bæredygtighedsudvalget haft dialog og givende diskussion med kommunens politikere. 

Bæredygtighedsudvalget har brugt en dag op total fordybelse og politisk dialog. Dette viste sig at være spændende og givende for både udvalget og de deltagende politikere. 

Dagen foregik i nogle af kommunens grønneste og smukkeste omgivelser på Lyngby Vandrerhjem. Her blev der lagt op til mange timers fordybelse og diskussion, omkring hvad den overordnede vision skal være, for den kommende bæredygtighedsstrategi. Udvalget arbejdede målrettet i løbet af dagen, for at formulere en samlet vision for strategien. Dette foregik i samarbejde, med gruppearbejde og workshops, hvor der selvfølgelig også var mulighed for kaffe, kagge og hyggesnakke. 

Om eftermiddagen var der planlagt et politiskdialogmøde, hvor udvalget fremlagde deres frisk lavede vision, for de fremmødte politikere fra de stående udvalg, herunder også borgmesteren, Sofia Osmani. Visionen blev modtaget positivt, og der var en givende diskussion omkring kommunens arbejde med bæredygtighed efterfølgende.