Gå til hovedindhold
Nyhed

(Nu afsluttet) Skriv om bæredygtighed på den digitale opslagstavle

Nu kan borgere i Lyngby-Taarbæk Kommune kommentere og diskutere den ny bæredygtighedsstrategi i et digitalt debatforum

Strategien ”Sammen om et bæredygtigt Lyngby-Taarbæk. Bæredygtighedsstrategi 2020-2050” er i øjeblikket i høring, så Lyngby-Taarbæk Kommune kan få kommentarer og forslag til strategien, som skal sætte retningen for, hvordan vi kan mindske vores aftryk på klima- og miljøbelastning.

Synes du ikke lige, der er tid til at skrive et høringssvar ind mellem gaveindpakning, juleklip og klejne-bagning, er der også en lettere løsning. Nu åbner en digital opslagstavle, hvor borgere kan kommentere direkte på bæredygtighedsstrategien. Her kan du også læse og svare på det, som andre borgere har skrevet om strategien.

Den digitale opslagstavle (padlet) fokuserer ligesom strategien på tre fokusområder, nemlig 1. CO2, energi og transport, 2. natur og klimatilpasning samt 3. ansvarligt forbrug. Desuden kan man også kommentere på principperne bag strategien – og på den handleplan, der omsætter visionerne til helt konkrete, jordnære handlinger.

Selvom covid 19-restriktionerne for tiden har sat en stopper for fysiske borgermøder, er den digitale opslagstavle åben for alle kommentarer, livlig debat og gode spørgsmål fra den 17. til den 23. december. Herefter vil hele materialet fra opslagstavlen gå videre som et input til høringen, som slutter den 4. januar 2020.

Læs om høringen og download strategien her.

Padlet er en digital væg, hvor man kan skrive sine kommentarer til bæredygtighedsstrategien
Padlet er en digital væg, hvor man kan skrive sine kommentarer til bæredygtighedsstrategien